Skip to main content

Kære kunder og samarbejdspartnere,

Med udgangspunkt i Regeringens anbefalinger arbejder alle hos Lean-On hjemme fra i det omfang det kan lade sig gøre de kommende uger.

Lean-Ons high-performance VDI services kan med andre ord stadig servicere brugere worldwide 24/7-365. Hele Lean-On teamet koordinerer tæt, så alle projekter, supportsager og andre forespørgsler bliver løst som normalt. Driftskritiske fejl bliver stadig løst med maksimal reaktionstid på 15 min!

Den eneste forskel bliver, at vi holder interne og eksterne møder via video. Ønsker du et videomøde, kan vi lynhurtigt sætte det op.

High-Performance VDI med Lean-On viser i en situation som denne for alvor forretningsværdi. Vi er her til at hjæpe med at holde jeres high-performance virtuelle desktop kørende for jeres brugere og sikre business continuity. Er der der brug for tilretninger, skalering i nogen retning eller noget så simpelt som flere licenser til MFA til hjemmearbejdspladser, så tager vi hånd om det!

Vi håber, at du og dine nærmeste kommer sikkert gennem de kommende uger. Tag endelig fat i os, hvis du har spørgsmål!