High-Performance VDI

High-Performance Private Cloud Computing og Virtual Desktops til alle

Har din organisation behov for applikationer uden begrænsninger?

Lean-On Application Accelerator Platform

Lean-On Application Accelerator Platform er en ubegrænset central it-infrastruktur der servicerer lige fra ingeniøren med high-end engineering CAD og CFD applikationer med f.eks. tegninger af store fabrikker, til management med ERP og BI applikationer samt alle brugere derimellem. Business casen er oplagt! Færre manuelle operationer for bl.a. ingeniører og arkitekter og dermed en hurtigere time-to-market, det sikkerhedsmæssige i at få kritiske firmadata lagret centralt samt fleksible og mobile medarbejdere der kan arbejde fra enhver lokation globalt eller lokalt. Platformen kan indeholde følgende services:

Lean-On Application Accelerator Platform er en altomfattende it-appliance, der vil bringe din evne til at tjene brugeren tilbage. Acceleratoren leverer et centralt miljø, og herunder high-end hastighed og kapacitet. Lifecycle management af brugerapplikationer bliver en simpel operation der understøtter forretningen og kravene i markedet på bedst mulige måde.

Lean-On Application Accelerator Platform tager de bedste teknologier fra førende leverandører og kombinerer/konsoliderer dem i et lean it-system med ubegrænset hastighed og kapacitet. Løsningen accelererer og understøtter alle førende engineering applications, såsom Autodesk, SolidWorks, COMOS, AVEVA og andre.

Acceleratoren leverer en reduktion i latency med op til 90% i forhold til et traditionelt datacenter, og er designet til at forbedre brugeroplevelsen med flere længder, hvilket giver en betydelig stigning i produktiviteten pr. medarbejder. Brugerne af Lean-On Application Accelerator rapporterer hastighedsforøgelser på mere end 300% i forhold til traditionelle gode it-løsninger. Lean-On Application Accelerator Platform kommer som en managed service, en private cloud, der skaber forudsigelighed i ydeevne og budgetter.

Download Lean-On Application Accelerator Platform datasheet her

Læs hvad vores kunder siger her