Citrix

Arbejde er ikke en lokation, men en aktivitet
 

Innovative medarbejdere uafhængige af geografi - VDI for alle!

Udenfor hovedkontoret har du i dag eksterne medarbejdere og medarbejdere på afdelingskontorer, distancearbejdere, partnere og outsourcet arbejdskraft. Disse mennesker udgør en virtuel arbejdsstyrke, der vokser i kvantespring. At supportere dem med et it-miljø, der afspejler brugeroplevelsen på hovedkontoret er nøglen til din virksomheds succes i takt med at antallet af disse medarbejdere vokser. Citrix er en af de ledende teknologier der er med til at give en fantastisk brugeroplevelse på forskellige skærme, over overbelastede eller fjerne netværk, og i en hvilken som helst cloud.

Hvilke brugergrupper har din virksomhed og hvilken brugergruppe kunne få mest værdi ud af en virtuel desktop/Mobile Workspace?

En fremtidssikring for dine mobile og globale brugere 

Medarbejdere har brug for at være mobile så de kan være der, hvor deres arbejde tager dem, og hvor de er mest produktive. Der er brug for en metode til at lade medarbejdere arbejde på enhver lokation, på enhver type enhed, samtidig med at de immaterielle aktiver og data er sikre. Det gælder alle brugere lige fra regnskabsassistenten til ingeniøren.