Citrix NetScaler

NetScaler, alt-i-en Application Delivery Controller til netværket

Citrix NetScaler er en markedsledende løsning til levering af applikationer og load balancing, der får applikationer og cloud-baserede services til at køre optimalt. Den leverer 100% applikationstilgængelighed, application og database server offload, acceleration og avanceret application-layer attack protection - alt i en enkelt enhed, med en samlet policy der er let at definere. Citrix NetScaler installeres direkte foran web-og database-servere og kombinerer high-speed load balancing og content switching, datakomprimering, content caching, SSL acceleration, synlighed i forhold til application flow og en application firewall på en enkelt integreret platform.

NetScaler hjælper virksomheder:

  • Levere 100% tilgængelighed til applikationer med layer 4-7 load balancing for servere og globale datacentre.
  • Drage fordele af cloud ved at tilvejebringe et services delivery fabric, der problemfrit integrerer virksomhedens datacenter med cloud-baserede services for applikationer og infrastruktur.
  • Reducerer omkostninger til datacenteret ved at tage belastningen fra applikations- og databaseservere.
  • Optimerer brugernes oplevelse ved at accelerere web-applikationers ydeevne med 5x eller mere.
  • Sikrer web-applikationer ved at blokere alle angreb og beskytte følsomme data fra uautoriseret adgang.

Citrix NetScaler har en unik Triscale teknologi som gør løsningen skalerbar for alle typer virksomheder og organisationer:

NetScaler er tilgængelig som både high-performance netværksenheder og software-baserede virtuelle enheder der giver maksimal fleksibilitet i implementeringen. I modsætning til alternative løsninger, er hver NetScaler enhed i stand til at køre alle funktioner samtidig uden begrænsninger.

Læs mere om NetScaler her