Enterprise Mobility Management

Enterprise Mobility Management

Mobil produktivitet er ikke længere en luksus der er forundet de få, men er grundlæggende i dag for at støtte op om en glad og produktiv arbejdsstyrke. Da ansatte i stigende grad forventer at kunne arbejde fra enhver lokation, på en hvilken som helst enhed, skal din organisation bevæge sig ud over de begrænsninger som faste lokationer og standard pc'er giver. Derved opstår nye frihedsgrader og større fleksibilitet i den måde, folk arbejder på. Med Enterprise Mobile Management løsninger er det muligt for din organisation at give sikker adgang til de apps og data som medarbejdere skal anvende for at udføre deres arbejde effektivt, uanset hvor de er, eller hvilken device de gør brug af.

Citrix Enterprise Mobility Management (EMM) løsninger gør det muligt for medarbejdere til at arbejde fra hvor som helst, samtidig med at man i organisationen får fuld sikkerhed, granuleret kontrol og en kompromisløs brugeroplevelse. Kun Citrix’s EMM løsninger gør det muligt at levere alle de apps dine brugere har brug for, i forhold at være ægte mobile medarbejdere - herunder mobil, SaaS, web og Windows apps - alt sammen i en integreret, førende løsning.

Lean-On er eksperter i Citrix’ mobility løsninger. Vi skræddersyr gerne en EMM løsning der dækker din organisations behov og understøtter forretningen på bedste vis.

Læs mere om Citrix XenMobile her