Hybrid Cloud

Lean-On Hybrid Cloud - geografisk uafhængighed

 

cloud devicesIT-afdelingen som forretningens katalysator med Hybrid Cloud fra Lean-On

I IT-afdelinger verden over, er den vigtigste opgave er ikke længere at bygge og drifte datacentre. Nu er fokus er i stedet på at være service brokers for forretningen, af de mest optimale on-premise og off-premise ressourcer til at styre og kontrollere data, ikke datacentre. Alt dette med en cloud-first strategi.

 

En verden uafhængig af geografi

I dag er arbejde en aktivitet og ikke en lokation og derfor er det forretningskritisk, at medarbejderne kan tilgå forretningens ressourcer uanset geografi. Vi kan levere VDI platformen for dine brugere enten on-premise hjemme i jeres datacenter, hos os, eller et helt 3. sted. Med Lean-On Application Accelerator Platform® leverer vi således via bl.a. Citrix til stadighed den fremtidssikre ramme for brugerens optimale globale digitale workspace til alle behov og virksomhedsstørrelser. 

Lean-On Hybrid Cloud Platform med GPU-powered virtuelle desktops – fra 3D til HPC

Grafik- og beregningsintensive applikationer, som high-end engineering applikationer m.m., der er kritiske for forretningen, skal kunne tilgås fra brugerens lokation, uanset tid, sted og device. Lean-On har specialiseret sig i denne disciplin, og vi er herunder Skandinaviens ledende eksperter i levering af CAD applikationer via Citrix.

Derudover tilvejebringer vi med vores Hybrid Cloud optimerede backend services som vi har udviklet opskrifter til: Microsoft servers (herunder SQL, Sharepoint, Exchange), Lotus Notes, SAP & BI. Med vores platform er der mulighed for at kunne optimere på en helt fantastisk måde, idet vi anvender servere, der er optimeret netop til denne brug. 


En Hyperscale Cloud hvor data er sikret og optimeret

hyperscale 500Lean-On tilbyder et Hybrid Cloud miljø, som kan skaleres eksponentielt, når det glæder computerkraft og storage. Heri lægger en fremtidssikret løsning, og en løsning der sikrer den forandringsparathed som brugerne og markedet kræver.

Når man som IT service broker skal styre og kontrollere data på tværs af en Hybrid Cloud bliver det ofte komplekst. Hos Lean-On har vi derfor gjort det simpelt med den rette optimering og de rette redskaber til opgaven i én og samme platform, når det gælder alle typer af data lige fra CAD til SQL m.m.. Vi har både sikret og optimeret med hensyn til de forskellige typer af data samt det netværk, de skal over.