Lean-On Remote 3D Workplace

Få High-Definition VDI med Lean-On


Når løsninger til virtuel desktop (VDI) og virtuelle applikationer bliver mainstream i virksomheden, står it-afdelinger over for en stadig større udfordring - at levere en oplevelse til medarbejderne, der er den samme eller bedre end en traditionel pc med installeret software, uanset om adgang er lokalt på virksomhedens netværk, eller når medarbejderne får adgang uden for virksomhedens netværk med remote desktop. Nogle virtuelle desktop-løsninger har en begrænset tilgang til dette problem med henvisning til adskillige point-teknologier, der kun virker når begrænsede betingelser er opfyldt. Andre tager en proprietær tilgang, der kræver specialiseret hardware og unødvendige systemopgraderinger.

Kun Citrix HDX er designet til at løse problemer i alle dele af it-infrastrukturen, fra datacenter til device, hvor teknologien tilpasser sig ændringer i miljøet ved at anvende de bedste teknologier til ethvert unikt brugerscenarie, uanset om  adgang til desktoppen er lokalt på virksomhedens netværk eller adgang søges uden for virksomhedens firewall med remote desktop.

HDX teknologi er et sæt af faciliteter, som leverer en "high definition" brugeroplevelse med desktop-virtualisering til slutbrugere med enhver applikation, enhed eller netværk. Disse forbedringer af brugerens oplevelse giver balance mellem ydelse og lav båndbredde - alt andet er umuligt at bruge og skalere. HDX teknologi giver netværk og performance optimeringer til at levere den bedste brugeroplevelse over ethvert netværk, herunder lav båndbredde/høj latency WAN-forbindelser.

Læs mere om Citrix HDX faciliteterne her

Kør organisationens tunge industri-applikationer over Citrix

Citrix HDX RichGraphics giver mulighed for at optimere ydeevnen af grafik-intensive 2D og 3D og medie-tunge applikationer. Denne funktion giver mulighed for at udnytte både software og hardware-baseret rendering til at forbedre komprimering, ydeevne og netværkets effektivitet. Se mere her

Lean-On er eksperter i Citrix HDX teknologierne 

Vi har arbejdet med Citrix HDX-teknoligier siden de kom frem i 2009 og kalder vores koncept Lean-On Application Accelerator Platform. Lean-On har som eneste organisation et permanent laboratorium omfattende samtlige HDX teknologier .

Om brugeren sidder på arbejde, derhjemme, på ferie, Kina, Indien, Sydamerika, Australien – så kan der således leveres en optimal brugeroplevelse med Citrix på tværs af latency, båndbredde o.s.v. 

Explore HDX - klik her

Læs mere om vores Lean-On Application Accelerator platform her