Overskuelig rapportering

Unikt overblik over din infrastruktur

3 forskellige rapporter skaber et unikt overblik i følgende forløb:

  1. Driftsservice/en uge: Indeholder en rapport over jeres system, hvor fejl og eventuelle performanceproblemer vil kunne ses, og derved give mulighed for proaktiv handling – eg. hvordan ser systemet ud?, virker overvågningen?, hvad er nuværende loadbalancing status m.m.
  2. Patch Level: Styring af patches bl.a. på forskellige storefront servere. Indeholder en synliggørelse af patch level på systemet, således at maksimal sikkerhed med de seneste patches altid er implementeret.
  3. Driftsservice/en uge: Her får du igen samme gode overblik som ved første rapport
  4. Trendrapport pr. månedsbasis: Trendrapporten er lidt i stil med driftsservicerapporten, men viser en trend på systemet over tid. Denne rapport er tiltænkt som den I altid kan gå tilbage til, hvis noget på systemet ændrer sig. Rapporten er et kritisk instrument i f.eks. fejlsøgning, da I således til hver en tid har overblikket over, hvad der i den seneste tid er sket på systemet.

Driftsservicerapporter kan indeholde:

  • Bruger logon-tider
  • Logon fejl
  • Licens status
  • Loadbalancing

I forhold til WAN-optimering kan Lean-On driftsservice desuden udvides i forhold til acceleration af WAN-trafik og Quality-of-Service. Læs mere om Lean-On’s SD-WAN Service her