Cloud Services & Løsninger

Lean-On's Cloud Services & Løsninger

Use Cases på Lean-On's platform

Læs vores seneste use cases her:

Readiness for Change - Babcock & Wilcox Vølund A/S

Simple Workflows - Burmeister & Wain Scandinavian Contractor A/S 

Lean-On Digital Experience Suite

Mulighederne for videreudvikling af jeres infrastruktur sammen med os er mange. Vi kigger på infrastrukturen end-to-end dvs. ikke kun Citrix men også backend med dertilhørende storage med en helheds-approach. Lean-On Digital Experience Suite viser hvilke løsninger vi tilbyder, ud fra devicen om at it-organisationen skal bruge mindre tid på drift af teknologier og mere tid på fokuseret at udnytte dem til innovation i samarbejde med forretningen:

I Lean-On går vi efter at understøtte forretningen bedst muligt og fokus ligger hos brugeren, hele tiden med målet om den optimale brugeroplevelse for øje til sikring af optimal produktivitet. Vi løser specifikke pain-points, så som:

  • Latency issues
  • Performance issues
  • Total bruger mobilitet
  • Forenkling af it-leverancen i forretningen
  • og meget meget mere 

Fælles for alle løsninger er, at de er helstøbte og af høj kvalitet som fremtidssikrer forretningen. Jeres forretning og jeres kunder fortjener det, lige fra en byggeplads i Kenya til et salgskontor i Tokyo. Vores Application Accelerator Platform og HPC løsninger tjener specielt danske produktionsvirksomheder med global profil, og vi dimensionerer altid vores løsninger efter behov.  Dermed får I en løsning der understøtter netop jeres forretning bedst muligt.