Collaboration & Mobility

Collaboration & Mobility - forbedring af arbejdsgange der kan ses på bundlinjen
 

 

Magien sker i samarbejde med Lean-On i fohold til din organisations konkrete use cases

Citrix XenMobile tilbyder integration af mobile firma apps til understøttelse af effektive arbejdsgange, der kan bringe værdi for forretningen. For eksempel kan organisationer med Sharefile Workflows og ShareFile, strategisk tænke i effektive og enkle arbejdsgange, der bidrager til innovation og produktivitet. Alt dette kan med XenMobile ske i en sikker infrastruktur med politikbaseret kontrol og administration, herunder app-specifikke mikro-VPN'er til adgang til interne netværk. Derudover kan du etablere simpel integration med MDX-aktiverede apps og skabe sikkerhed for, at data og ressourcer kun kan tilgås af it-godkendte apps.

Forenkling af brugerens arbejdsopgaver gør det nemt for medarbejderne at samarbejde og koncentrere sig om det forretningskritiske ude hos kunden, som skaber værdi.

Lean-On har erfaringen, og sparer og samarbejder med vores kunder i forhold til at etablere og implementere effektive mobile arbejdsgange med Citrix XenMobile og Sharefile, der kan bidrage til forbedring af organisationens bundlinje. Kontakt os hvis du har en konkret use case og arbejdsgang som du gerne vil udforske sammen med os. 

Klik her for at læse mere om Citrix XenMobile

Klik her for at læse mere om Citrix Sharefile