Om Lean-On

En innovativ og dynamisk Citrix partner!

Lean-On A/S har siden starten i 2001 været en førende it-integrator på det danske marked med specialer indenfor Citrix infrastruktur og relaterede Microsoft produkter.

Fordelen i samarbejdet med Lean-On er, at vi holder os til det vi er bedst til - nemlig Citrix - derfor er vi også de bedste i markedet på alle Citrix løsninger, fordi vi går i dybden med dem og har erfaringer fra mange totalinstallationer hos vores kunder. Der er ikke meget vi ikke har set før i en eller anden form. Derfor er vi den ideelle sparringspartner til jeres it-infrastruktur.

Selskabets aktivitet er at fungere som system integrator med speciale indenfor Citrix, Microsoft, Nexenta, RES Software, Acronis og relaterede produkter.
 

Den komplette Citrix Vision

Med fokus på at levere den komplette Citrix vision, har selskabet en kundegruppe af førende danske virksomheder med et internationalt snit. Lean-On har dermed opnået en betydelig kompetence for at implementere og vedligeholde en it-løsning, som skal fungere globalt. 
 

Globale centrale løsninger med store datamængder og ekstrem regnekraft

Selskabet har i den seneste årrække specialiseret sig indenfor centraliseret løsninger der implementeres i miljøer med komplekse industri applikationer, hvor der stilles store krav til ydeevne, drift stabilitet og datasikkerhed.

Håndteringen af centrale løsninger, indeholdende store datamængder og behov for ekstrem regnekraft fordelt ud over en større geografisk afstand, har resulteret i udviklingen af egne produkter og services, til understøttelse af disse strategiske behov. 
 

The Lean-On Application Accelerator Platform

Kerneproduktet blev lanceret i efteråret 2014, under navnet The Lean-On Application Accelerator Platform og anvendes som understøttelse til en Citrix løsning. Produktet kan implementeres i alle miljøer der ønsker en centraliseret IT drift. Løsningen skaber mulighed for at virksomheden kan implementere nye samarbejdsformer og en ingeniør vil eksempelvis fremover kunne arbejde hjemme fra eller i skurvognen på byggepladsen, med direkte adgang til de seneste tegninger eller beregninger, uden at virksomhedens IP kompromitteres. 

En global on-line adgang for alle relevante brugere reducerer tidsforbruget og skaber forbedret arbejdsgange, samt sikre en fleksibel anvendelse af selskabets globale ressourcer. Teknologierne kan endvidere anvendes som understøttelse af HPC (High-performance computing) og indgå i løsninger hvor der stilles store krav til regnekraft.