Om Lean-On

Din innovative partner i den 4. industrielle revolution

Lean-On A/S er Europas førende leverandør af Hybrid Cloud services til high-performance VDI-miljøer, Citrix-baseret infrastruktur og komplekse beregningsapplikationer. Med erfaring i Citrix siden 1990, er vores målsætning at levere den ultimative brugeroplevelse til alle typer af brugere uanset applikation, geografi og device. Lean-On har en global førende knowhow på teknologier fra Citrix, Microsoft, Supermicro, Cloudstack, Nvidia, Alike og Ivanti, og er leverandører af ZFS-storage (Oracle, OmniOS og Nexenta), der suppleres med egenudviklede services og produkter.

Lean-Ons fokus er at levere markedets bedste VDI- og HPC-kundeoplevelse, kombineret med en unik platform og tilknyttede services, der konstant monitorerer og kvalitetssikrer alle relevante services.
Derigennem får virksomhedens brugere mulighed for at etablere nye samarbejdsformer, øge produktiviteten og sikre et fremtidigt teknologisk økosystem. Virksomhedens brugere er dermed i stand til at udnytte deres fulde potentiale i deres industrielle applikationer, og være en del af den fjerde industrielle revolutions massive produktivitetsløft. 

En agil Hyperconverged Integrated Infrastructure

Med erfaringer fra globale virksomheder og altid med brugeren i højsædet, udvikler vi således i dag high-performance private cloud computing og virtuelle desktops til alle brugertyper. Det er blevet til en række unikke services og The Lean-On Application Accelerator Platform®, der leveres som Hyperconverged Integrated Infrastucture med understøttelse af ethvert brugerbehov lokalt og globalt. 

Infrastructure-as-a-Service i en global organisation - fra business applikationer til HPC

Med fokus på at levere det komplette mobile workspace til brugeren og et vertikalt fokus på effektive løsninger til ingeniører, har selskabet i dag en kundegruppe af førende virksomheder med et internationalt snit. Vores globale centraliserede løsninger, håndterer store datamængder og tilbyder ekstrem regnekraft, hvilket gør selv beregnings- og grafikintensive brugere effektive og uafhængige af geografi. Komplekse industriapplikationer centraliseres, og løsningen forenkler, hvor der stilles store krav til ydeevne, driftsstabilitet og datasikkerhed. Med Lean-On Service Desk Suite garanteres SLA via en unik platform til overvågning, dokumentation og rapportering. Dette tilsikrer at it-afdelingen kan være proaktiv, og den optimale brugeroplevelse kan bibeholdes.

The Lean-On Application Accelerator Platform® og services skaber effektive samarbejdsformer og store besparelser

Kerneproduktet blev lanceret i efteråret 2014, under navnet The Lean-On Application Accelerator Platform® og anvendes som understøttelse til en Citrix-løsning. Produktet kan implementeres i alle miljøer, hvor der ønskes en centraliseret it-drift. Løsningen skaber mulighed for at virksomheden kan implementere nye samarbejdsformer, og for at en ingeniør eksempelvis fremover kan arbejde hjemmefra, eller i skurvognen på byggepladsen, med direkte adgang til de seneste tegninger eller beregninger, uden at virksomhedens IP kompromitteres.

En global online adgang for alle relevante brugere reducerer dermed tidsforbruget samt skaber forbedrede arbejdsgange. På denne vis opnås en fleksibel anvendelse af selskabets globale ressourcer, med hurtigere time-to-market som resultat.