Outpost

The Lean-On Outpost System: Er Latency issues og dårlig performance en udfordring for din virksomhed?

Med Citrix NetScaler SD-WAN produktet har Lean-On specialiseret sig i at levere centraliserede IT-infrastrukturløsninger, der omfatter brug af IT i hele verden. Med et signifikant antal leverancer understøtter vi i dag en række af Danmarks førende virksomheder i deres bestræbelser på at tilbyde produktivitetsfremmende løsninger til gavn for medarbejdere og indtjening.

The Lean-On Outpost System, er en nøglefærdig deployment løsning, der kan accelerere trafikken og gøre den op til 300 gange hurtigere på WAN-netværk. Du opnår høje hastigheder på centraliserede applikationer, og reducerer transfer-tider. Der kan åbnes, skrives og gemmes fra fjerntliggende lokationer og brugen af båndbredden kan reduceres, mens samarbejde og produktivitet i organisationens globale infrastruktur forbedres. The Lean-On Outpost System er et strategisk system for alle virksomheder, der opererer i et globalt miljø. Systemet understøtter best practice, og gør det muligt at anvende lean processer i organisationen.


The Lean-On Outpost System er til filialer med lav båndbredde eller linjer med høj latency, som på trods af det bedste tilbud fra leverandører af løsninger til WAN-acceleration, vil opleve gummitaster, langsomme responstider, forsinkelser i forhold til print, ustabilitet og frakoblede sessioner m.m.


Løsningen ændrer den konventionelle opfattelse af en optimeret Citrix opløsning. Den tilbydes som et komplet image, og hvis dette image bryder ned, kan man med en USB-nøgle få infrastrukturen i drift igen. Selve konfigurationen af systemet gør det muligt for ikke-professionelle it-medarbejdere at håndtere situationen på lokationen.

Læs mere om Lean-On's Outpost løsning her

Har din organisation udfordringer med performance og latency til én eller flere fjernlokationer, skræddersyr vi gerne en løsning der dækker jeres behov.