Optimeret SD-WAN

Optimeret SD-WAN

The Lean-On Application Accelerator Platform tilfører optimeret low-latency software-defined WAN:

  • Det gode fundament: Hele platformen er optimeret i forhold til latency og placeret direkte på et high-capacity SAN med low-latency adgang
  • Et kontinuerligt forløb: Løbende justering og optimering af den globale infrastruktur i forhold til forretningens behov. Prioritering af trafik over WAN kan ændre sig hurtigt hvis f.eks. en ny vigtig forretningskritisk applikation bliver lanceret og skal prioriteres højt i forhold til WAN-acceleration, en ny afdeling i udlandet skal kobles på m.m. Derved sikres den unikke brugeroplevelse og forretningens produktivitet på bedste vis.
  • Unik Quality-of-Service og overvågning af WAN-trafik helt ned på Layer 4-7 niveau: Løsningen giver fuldt overblik over hvilke applikationer, der tager den største bid af båndbredden. Derved kan der proaktivt justeres, før det går ud over brugeroplevelsen.
  • Den gode brugeroplevelse når hele verden rundt: Et særligt outpost design er udviklet for filialer med specielle behov pga. lav båndbredde eller linjer med jitter og høj latency med oplevelse af gummitaster, langsomme responstider, forsinkelser i forhold til print, ustabilitet og frakoblede sessioner m.m. til følge.