Backup/recovery

Acronis -  integreret disaster recovery og data protection. Én samlet løsning til det hele

Et stort skridt fremdad for integreret disaster recovery og data protection - én samlet løsning til det hele med Acronis

 

Baseret på Acronis' patenterede disk imaging og bare metal restore teknologier, er Acronis Backup & Recovery 11.5 den næste generation af disaster recovery løsninger på markedet i dag. Løsningen er designet til at give centraliseret styring af alle workstation og server backup og disaster recovery aktiviteter i Windows og Linux-miljøer så organisationer af alle størrelser møder deres yderst kritiske Recovery Time Objectives (RTOs). Acronis er én samlet løsning til backup af data og applikationsdatabaser, disaster recovery og migration i alle miljøer.

Lean-On har arbejdet med Acronis-løsningerne siden 2006 og har således erhvervet en solid ekspertise med disaster recovery og ’best practice’ i forhold til disse. Mange backup produkter er gode til at tage backup, men når kommer til recovery går det ofte galt.


Acronis er en meget stærk løsning i forhold til recovery, og bl.a. derfor har vi således erhvervet knowhow i forhold til denne løsning, for at tilsikre en god disaster recovery strategi omkring de it-infrastrukturløsninger, vi implementerer hos vores kunder.

Dine fordele ved Acronis Backup & Recovery 11.5

Disaster Recovery og databeskyttelse i én løsning

  • System-centreret tilgang til reetablering af alle data, filer, applikationer og operativsystemer ved hjælp af disk-imaging-teknologi til hurtig recovery.
  • Data-centreret tilgang gør det muligt for it-chefer at gendanne, administrere og søge efter enkelte filer fra en sikkerhedskopi, uanset hvor de er placeret i backup-filarkivet.

Understøtter alle miljøer - fysiske, virtuelle og cloud

  • Acronis er en af de få løsninger, hvor it-administratorer kan tage backup af både fysiske og virtuelle miljøer, og med Acronis Backup & Recovery 11.5 online opbevare filer og komplette system-images sikkert i skyen.

Backup/recovery til alle virtuelle platforme: VMware Vsphere, Microsoft Hyper-V, Citrix XenServer, RHEV, Parallels

  • Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform understøtter et ubegrænset antal migrationer til og fra host-maskinen.
  • Placer en agent på den virtuelle maskine og styr den præcis på samme måde, som du ville styre en fysisk maskine, og/eller brug en enkelt host-baseret agent til f.eks. VMware vSphere eller Microsoft Hyper-V til at håndtere alle virtuelle maskiner på en host på en gang.
  • Samtidig backup af virtuelle maskiner reducerer tiden der skal afsættes til backup-vinduer.

Backup af applikations-databaser

  • Exchange, SQL, Active Directory, Sharepoint

Nem management

  • I Acronis har du nem adgang til jeres disaster recovery plan, der giver en trin-for-trin instruktion, og gør det muligt at gendanne systemer selv for personale uden it-baggrund.

Klik her for yderligere information om Acronis Backup & Recovery 11.5 Advanced Platform.  

Acronis Backup & Recovery 11 how-to videos