Ivanti

IT as a Service (ITaaS)/Værdibaseret it-leverance med Ivanti (tidligere RES)
Hvordan kan du gøre medarbejderne glade med en god brugeroplevelse og samtidig optimere it-budgettet?

Ivanti Identity Management

Med Ivantis (tidligere RES) løsninger kan afstanden mellem den service forretningen gerne vil have, og den service it-afdelingen er klar til at levere helt fjernes. IT kan gå fra at være reaktiv til at være proaktiv, og dermed mangedoble værdien af organisationens it-investeringer med automatisering af it-leverancerne som en kritisk understøttelse af forretningen. Hvorfor skal din organisation tage del i denne nye æra i it-services og –leverancer?:

  • Sikkerhed: Har it-afdelingen kontrol og sikkerhed nok på applikationer og de cloud-services, der bruges i organisationens forskellige afdelinger i dag i forhold til adgang og compliance for den enkelte bruger?
  • Brugerindstillinger: Er scripts, profiler og group policies generelt noget der driller? Vil det hjælpe hvis brugerne kunne tage deres eget workspace med fra sted til sted uafhængigt af operativsystemer og hardware?
  • Rutineopgaver: Vil I gerne flytte tid fra rutineopgaver i it-afdelingen til kritisk it-udvikling for forretningen?
  • Dynamik og agilitet: Vil I gerne håndtere ændringer i IT, hurtigere end I gør i dag i forhold til brugerne: Operativsystemer der skal opgraderes, brugere der kommer og går, nyt hardware der tages i anvendelse etc.
  • Automatisering: Vil I gerne booste organisationens samlede produktivitet ved hjælp af en strategisk løsning til automatisering af it-services og -leverancer?

Kan du svare ja til ovenstående så se med her i forhold til følgende.3 løsninger fra Ivanti:

Ivanti Workspace Control: Styr hver brugers oplevelse fra ét samlet cockpit: Adgange til drev, applikationer, printere etc. Det gør det markant nemmere at foretage ændringer i den underliggende infrastruktur. Dette giver IT mulighed for at levere sikre context-aware workspaces dynamisk konfigureret til brugerne, baseret på deres umiddelbare behov, alt imens arbejdet i IT bliver lettere.

Ivanti Automation: Automatiser it-rutineopgaver og -processer i forhold til opdatering af servere og workstations. Nedetid nedbringes og risikoen for menneskelige fejl minimeres, da processerne og opgaverne simplificeres med automatiseringen.

Ivanti Identity Manager: Her er konceptet omkring en App Store løftet videre til en automatiseret og agil self-service IT Store. Her kan brugerne forespørge på en konkret it-service lige fra bestilling af headset eller PC samt adgang til nye applikationer, til HR-afdelingen der initierer on-boarding eller off-boarding af en medarbejder. Automatiseringen sker via de underliggende Ivanti løsninger - Ivanti Automation og Ivanti Workspace Control.

Lean-On har leveret ovenstående Ivanti løsninger siden 2002. Vi tilbyder pr. default ovenstående i de infrastrukturløsninger vi sælger til vores kunder i dag.

Få en online demo

Vil du gerne booke en demo af Ivantis løsninger, så skriv til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og aftal nærmere.