Microsoft

Lean-On's Microsoft Løsninger

Vi sikrer at ethvert flueben er sat korrekt, så fordelene ved jeres infrastruktur er maksimalt udnyttet

Hos Lean-On er der en stor viden om Microsoft Server and Networking Products herunder certificering på instruktørniveau og MCSE, MCSA, MCIT m.m. Er der et konkret projekt eller en konkret udfordring som I sidder med, så spørg os gerne til råds. Vi løser bl.a. følgende:

AD migreringer:

Lean-On leverer Transition & Transformation af dine AD data som en Ready – Set –Go løsning. Skemaer, scripts, komponenter og gammel arv fra Exchange m.m. - ingen har interesse i at medbringe alt det, man egentlig hellere så forsvinde.

Lean-On har udviklet en AD migration håndbog som alene har til formål at styre og gennemføre det nødvendige generationsskift. Vi har best practice processerne under huden og tilsikrer, at du kommer godt igennem processen.

Hyper-V migrations projekter:

Opsætning af en optimal Hyper-V infrastruktur, som kan udnytte alle de moderne virtualisering og netværksteknologier er ikke let. Der er mange parametre at indstille og justere, og hvis dette ikke sker, vil det alvorligt begrænse det fulde potentiale af løsningen. Især netværk og storage implementeringen er afgørende for det vellykkede resultat af projektet. Vi fører jer igennem best practice processen.

Applikations virtualisering med Microsoft App-V:

Lean-On tog løsningen til Danmark langt før Microsofts opkøb i 2006 og vi har mange års erfaring med virtualisering/streaming af applikationer via App-V, og kan hjælpe jeres organisation igennem applikations-virtualiseringsprocessen. Er der behov tilbyder vi per default streaming af applikationer med App-V, når vi implementerer infrastrukturløsninger hos vores kunder i dag.

Remote Desktop Services:

I og med at vi er Citrix spidskompetencehus kender vi også Microsoft Remote Desktop Services til bunds. Ønsker I at optimere denne del af jeres infrastruktur i forhold til performance, grafik eller andet, står vi også gerne til rådighed.

Microsoft workshops og bootcamps:

Har I et område som I trænger til at få en skills upgrade på. F.eks. af nye versioner af Microsoft operativsystemer, Active Directory med mere, afholder vi gerne en intern workshop for jer, så I bliver klædt på kompetencemæssigt til at kunne administrere og vedligeholde de nye systemer i dagligdagn. Hold også øje med Lean-On’s workshopkalender, hvor vi annoncerer vores åbne workshops som du kan tilmelde dig.

Lad os endelig høre dine forespørgsler, når det gælder Microsoft. Vi hjælper jer gerne sikkert og trygt igennem det konkrete projekter I måtte have.